10 Temmuz 2020 Cuma

Metropol Kart nedir? Nerede geçerli, nasıl alınır ve kullanılır?

Metropol Kart nedir sorusu insanlar tarafından araştırılmaya başlandı. Metropol Kart nerede geçerli, nasıl alınır herkes kullanabilir mi? sorularıyla ilgili merak edilen detayları sizin için derledik.

Metropol Kart şimdilerde vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İnsanlar internette Metropol Kart hakkında bilgi edinmek istiyor. Metropol Kart nedir sorusu merak edilen soruların başında yer alıyor. Peki Metropol Kart nerede geçerli, nasıl alınır ve kullanılır? İşte merak edilen detaylar...

MetropolCard’ın akıllı cüzdan özelliği sayesinde tek bir kart ile tüm harcamalarınızı yapabilir, online olarak anlık takip edebilirsiniz. MetropolCard, kendi sektöründe ilk ve tek olan, şifre özelliği sayesinde tam güvenli alışveriş yapmak imkanı sağlamaktadır.

Kaynak: Metropol Kart nedir? Nerede geçerli, nasıl alınır ve kullanılır?

Metropol Kart nedir? Nerede geçerli, nasıl alınır ve kullanılır?

METROPOL KART NEDİR?

MetropolCard’ın akıllı cüzdan özelliği sayesinde tek bir kart ile tüm harcamalarınızı yapabilir, online olarak anlık takip edebilirsiniz. MetropolCard, kendi sektöründe ilk ve tek olan, şifre özelliği sayesinde tam güvenli alışveriş yapmak imkanı sağlamaktadır.

Vergi indirim avantajı bulunuyor


MetropolCard RestoPay ile çalışanlarınızın yemek harcamalarında %90, ayni yardım / teşvik amaçlı GiftPay kart yüklemelerinizde %40’a varan vergi indirimi avantajından yararlanabiliyor.

Yüzde yüz online çalışan MetropolCard’la tam güvenli alışveriş yapılıyor, kayıp, çalıntı gibi durumlarda anında müdahale edilerek bakiye kayıplarının önüne geçilebiliyor.

KART TAŞIMAYA SON

Karta gerek kalmaksızın kayıtlı GSM numarası ya da kartın son 8 hanesi POS makinesine tuşlanarak harcama yapılabiliyor ve kart taşıma zorunluluğu ortadan kaldırılıyor. ‘Mobil ödeme’ uygulaması ile oturduğunuz yerden üye kuruluşlara ödeme yapma imkanı da sunuyor. MetropolCard, RestoPay, GiftPay, PetroPay, OtelPay, PassPay ve firmalara özel geliştirilen çözümleriyle de hizmet veriyor. Şirketler, RestoPay ile çalışanlarının yemek harcamalarında yüzde 90, ayni yardım/teşvik amaçlı GiftPay kart yüklemelerinde yüzde 40’a varan vergi indirimi avantajından yararlanıyor.

METROPOL KART NASIL ALINIR, NASIL KULLANILIR?

Metropol Kart almak için firmanın sitesinde bulunan formu doldurmanız gerekiyor. Aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

Ay Sonunda Aktarılabilir mi?

Kartın içerisinde yer alan bakiye o ay içerisinde bitmediyse diğer aya devreder. Bu kartın içerisinde bulunan bakiye sadece yüklenen ay için geçerli değildir. Eğer bakiye bitmiyorsa arkasından gelen aya aktarılabilmektedir.

Bakiye Yükleme

Bu yemek kartına işveren tarafından online bir şekilde kolaylıkla bakiye yüklenebilir. Bununla birlikte bu kartı kullanan kişiler de kolaylıkla kalan bakiyelerini online ağ aracılığıyla kolaylıkla kontrol edebilir.

İş verenin, çalışanına sunduğu hizmetlerden birisi olan akıllı yemek kartı sistemleri, hem çalışanlara hem de şirket yetkililerine büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu akıllı sistemlerden birisi olan Metropol Kart da online işlemlerde bakiye sorgulama imkanını da sunmaktadır.
Akıllı kart sistemleri ile birlikte yöneticiler, çalışanların yemek harcamalarını denetleyebilmektedir. Bu sistemler sayesinde ayrıca çalışanlar da öğle yemeklerini istedikleri yerde yiyebilmekte, maddi anlamda zorluk çekmeyecek şekilde harcamalarını düzenleyebilmektedir. Metropol akıllı yemek sistemi kartı, sadece yemek ürünlerinde harcanabilmektedir. Bu nedenle denetim de hem çalışan hem de işveren için kolaylaşmaktadır.

metropol-card


Metropol Kart Bakiyesi Nasıl Sorgulanır?

Metropolcard Bakiye Sorgulama
Metropolcard Bakiye Sorgulama

 

Metropol Kart bakiyesionline işlemler ile işveren tarafından internet üzerinden kolayca yüklenebilmektedir. Bu sayede hem zamandan hem de nakitten tasarruf edilir. Akıllı kart sistemlerinin en önemli özelliklerinden birisi de Metropol Kart Sorgulama kolaylığıdır. Sisteme firmanın web sitesi üzerinden giriş yaparak, dilediğiniz gibi bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Ne kadar bakiye kaldığına bakarak harcamalarınızı da buna göre düzenlemeniz mümkün olacaktır.
Metropol Kart bakiye sorgulama internetten nasıl yapılır sorusunun cevabı da oldukça basittir. Metropol Kart şirketinin web sitesi üzerinden kolaylıkla giriş yaparak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra öncelikle üst sekmede yer alan bireysel kısmına tıklayarak, kart numarası ve pin kodunu girebilir ve böylece bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

 

Metropol Kart Kurumsal Bakiye Sorgulama

Metropol Kurumsal Hizmetler A.Ş, üye kurumsal firmalara da bakiye sorgulama imkanı sağlamaktadır. Bunun için de firmanın  sitesine giriş yaparak kurumsal sekmesine tıklayıp kullanıcı adı ve şifre yazmak gerekecektir. Bu sayede hem çalışanların bakiyesi hem de firmanın bakiyesi rahatlıkla görüntülenebilmektedir.

Metropol kart bakiye öğrenme sistemi sayesinde hem çalışanlar hem de patronlar harcamalarını basit bir biçimde denetleyebilmektedir.

Metropol Kart Nakite Çevirme

Metropol isimli kartlar, yemek yeme ödemelerinde veya gıda alışverişlerinde kullanılan şirketlerin çalışanlarına vermiş olduğu kartlardır. Metropol Kart, ticket kart çeşitlerinden biridir. Her ay kartın içerisinde bulunan para miktarı yenilenir ancak önceki aydan kalan tutar hesaptan silinir, bir sonraki aya aktarılmaz.

Metropol kartını yemek ödemelerinde veya gıda alışverişlerinde kullanmayan kişiler kartın içerisinde bulunan tutarı nakite çevirerek şirketin tanımış olduğu hakkı farklı alışverişlerde kullanabilmek ister. İşte burada devreye Metropol Kart bozdurma işlemi devreye girer. Bu işlem ile kartın içerisindeki tutarı nakit paraya çevirebilirsiniz.

Eskiden bu gibi işlemler oldukça zor olsa da, artık bir çok sektörde kullanılabilir hale gelen bu ve benzer yemek kartları sayesinde bozdurma işlemleri de rahatlıkla yapılabilir. Eskiden sadece gıda ve yeme içme alışverişinde kullanabildiğimiz adından da anlayacağınız üzere yemek kartları, artık bir çok sektörde kullanılabilir bir şekilde karşımıza çıkıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder